Iedeaal voor blacklight party’s.

vdl400rf

Blacklight 400W huren

Omschrijving:

Alles licht op met de blacklight TL armatuur. Onze blacklight 400W armatuur is voorzien van een zwaardere gasontladingslamp van  400 watt die voor hoge UV opbrengst zorgt. Het veiligheidsraster beschermt de lamp tegen voorwerpen. U kunt bij ons deze blacklight 400W huren vanaf €25,- per dag incl. lamp.

Kenmerken:

  • Lamp vermogen 400W
  • Stroomverbruik: 420W
  • Incl. lamp + reserve lamp.
  • Opstarttijd: 10 min
  • Incl. 2 ophangbeugels
  • Gewicht: 9,5 kg

Losse huurprijs:

Periode Korting Prijs
1 dag (24 uur) €25,-
2 dagen / Weekeind -15% €42,50
4 dagen -25% €75,-
7 dagen -40% €105,-
Borg €75,-

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Belangrijke informatie:

Let op bij plaatsen van deze lamp! De lamp wordt erg warm (70+ graden), brand- en verbrandingsgevaar! Na gebruik laten afkoelen.

Bij het gebruik van gehuurde apparatuur op een hoogt van meer dan 2 meter is het gebruik van veiligheidskabels wettelijk verplicht. Dit licht effect is alleen af te halen in onze showroom te Zaandam. Het gebruik van gehuurde apparatuur is volledig op eigen risico en dient alleen te geschieden door een professioneel en gekwalificeerd persoon ouder dan 18 jaar. Bij het huren van apparatuur is de huurder zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een brand-, diefstal- en schadeverzekering.

Video:

Geen video beschikbaar.

Offerte aanvragen:

Wanneer u een offerte aan wilt vragen voor meerdere licht en of speciale effecten kunt u dit offerteformulier gebruiken.

Back to Top