Energie zuinige par spot met RGB kleuren.

LED spot

LED PAR 56 Short Pro RGB

Omschrijving:

Een LED spot met vermogen en veel opties! Deze LED spot is ideaal voor podia en de mobile DJ. Door zijn geringe energieverbruik vergeleken een conventionele par spot van 300 wat bespaart u een hoop geld uit! Door het gebruik van de 3 basis kleuren kan deze spot iedere kleur van de regenboog maken. Aanlichten of als disco spot met deze multifunctionele LED PAR 56 Short Pro RGB kunt u alle kanten uit. Ook in het kleine theater is dit een ideale verlichtingsoptie.

Kenmerken:

  • LED’s: 108x 0.25W 10 mm (36x Red, 36x Green, 36x Blue)
  • Stroomverbruik: 30W
  • Functies: Auto, Audio, Slave en DMX (3 of 6 kanalen)
  • Incl. Filterframe en wit filter
  • Incl. ophangbeugel
  • Gewicht: 2,1 kg

Losse huurprijs:

Periode Korting Prijs
1 dag (24 uur) €5,-
2 dagen / Weekeind -15% €8,50
4 dagen -25% €15,-
7 dagen -40% €21,-
Borg €25,-

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Video:

Geen video beschikbaar.

Belangrijke informatie:

Bij het gebruik van gehuurde apparatuur op een hoogt van meer dan 2 meter is het gebruik van veiligheidskabels wettelijk verplicht. Dit licht effect is alleen af te halen in onze showroom te Zaandam. Het gebruik van gehuurde apparatuur is volledig op eigen risico en dient alleen te geschieden door een professioneel en gekwalificeerd persoon ouder dan 18 jaar. Bij het huren van apparatuur is de huurder zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een brand-, diefstal- en schadeverzekering.

Offerte aanvragen:

Wanneer u een offerte aan wilt vragen voor meerdere licht en of speciale effecten kunt u dit offerteformulier gebruiken.

Back to Top