Bij Techniek Service Zaandam bent u voor het verhuur van special effecten aan het juiste adres. Wij verhuren onze apparatuur aan zowel particulieren als aan bedrijven. Onze standaard verhuur regio is Zaandam maar daar buiten verhuren is geen probleem. De onder genoemde verhuurprijzen zijn op basis van losse effecten verhuur, wanneer u meerdere apparaten huurt kunt u nog extra korting verwachten. Naast onze effecten verhuur verhuren wij ook verlichting.

Wenst u één of meerdere apparaten te huren of wilt u een offerte aanvragen gebruikt u dan onze offerte formulier.

Dit is onze effecten verhuur overzicht:

 Afbeelding Titel

IMG STage line rook machine

 Rookmachine 1300W

Deze rookmachine heeft een krachtige rook uitstoot wat er voor zorgt dat uw feest locatie of podium binnen de kotste keren vol met rook staat. Met de afstandsbediening kunt u de kracht van de uitstoot en eventueel de timer instellen. Geschikt voor ruimtes tot wel 1500 m³.

Klik hier voor meer informatie.

 Showtec_Atmos_500

 Rookmachine 500W

Deze rookmachine word geleverd incl. afstandsbediening. Deze rookmachine is geschikt voor bijvoorbeeld in huis of een kleine kroeg.

Klik hier voor meer informatie.

 Buble small

 Bellenblaasmachine

Dit is een leuke bellenblaasmachine voor kleine feestjes en partijen.

Klik hier voor meer informatie.

 Buble-B200

Bellenblaasmachine XXL

De bellenblaas monster!

Klik hier voor meer informatie.

 Snow machine

Sneeuwmachine 500W

Laat het zelf in de zomer sneeuwen met onze sneeuwmachine. Deze machine laat het sneeuwen door schuimvlokken door de lucht heen te belazen.

Klik hier voor meer informatie.

 Effecten verhuur - Antari S-120 Schuimmachine

Schuimmachine 600W

Geen schuimparty is compleet zonder onze schuimmachine. Deze machine perst er door zijn krachtige motor binnen een paar minuten literschuim uit.

Klik hier voor meer informatie.

 Stadium-shot

Confetti kanon 8 bar

Met deze Stadiumshot confetti schieter komt u makkelijk tot 5 etages hoog. U kunt zelf de gewenste kleur confetti of streamers kiezen.

Klik hier voor meer informatie.

Effecten verhuur - DMX controler

DMX Controller Scanmaster MKII

Haal meer uit uw effecten met deze veelzijdige DMX controller. Deze DMX controller is geschikt voor rookmachines, bellenblaasmachines en lichteffecten.

  • Max aantal apparaten 12
  • Kanalen: 12 x 16
  • Programmeerbaar
  • Met joystick voor scanners en moving heads
  • Incl. 10 meter DMX kabel (extra DMX kabel a €0,30 per meter)

Wordt alleen verhuurd in combinatie met light- en of specialeffecten.

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW maar zonder eventuele bezorgkosten. Het gebruik van deze apparatuur gebeurt geheel op eigen risico en dient alleen te geschieden door een professioneel en gekwalificeerd persoon ouder dan 18 jaar.  Bij het  huren van deze apparatuur bent u zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een schade, brand en  diefstal verzekering. Bij het huren van onze apparatuur vragen wij aan een borg in vorm van contant geld (dit varieert per apparaat) en een kopie ID.

Leave a comment

Back to Top