Dit is de must have op iedere schuim party!

A05

Schuimmachine

Omschrijving:

Met deze schuimmachine zet u in een handomdraai uw gehele huiskamer in het schuim al adviseren wij een speciale geschikte ruimte te kiezen. Deze schuimmachine dient hoog geplaatst te worden (boven het schuimniveau). Wanneer u gedurende een schuimparty continu schuim wilt blijven maken dan adviseren wij om minimaal 5 liter schuimconcentraat (1 liter concentraat op 9 liter water) bij te bestellen.

Kenmerken:

  • Stroomverbruik: 600W
  • Tank capaciteit: 5 L
  • Vloeistof verbruik: 3 min / 1 liter
  • Besturing: Aan / uit schakelaar.
  • Incl. ophangbeugel.
  • Gewicht: 12 kg

Losse huurprijs:

Periode Korting Prijs
1 dag (24 uur) €35,-
2 dagen / Weekeind -15% €59,50
4 dagen -25% €105,-
7 dagen -40% €147,-
Borg €100,

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Belangrijke informatie:

Bij het gebruik van gehuurde apparatuur op een hoogt van meer dan 2 meter is het gebruik van veiligheidskabels wettelijk verplicht. Dit licht effect is alleen af te halen in onze showroom te Zaandam. Het gebruik van gehuurde apparatuur is volledig op eigen risico en dient alleen te geschieden door een professioneel en gekwalificeerd persoon ouder dan 18 jaar. Bij het huren van apparatuur is de huurder zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een brand-, diefstal- en schadeverzekering.

Video:

Offerte aanvragen:

Wanneer u een offerte aan wilt vragen voor meerdere licht en of speciale effecten kunt u dit offerteformulier gebruiken.

Leave a comment

Back to Top